Sök recept här!

måndag 2 maj 2016

Picklad rödlök


Picklad rödlök är något som vi har börjat äta lite då och då på sistone. Riktigt gott till allt grillat så som hamburgare, korv med bröd och annat kött.

Ingredienser:
2 rödlökar skurna i tunna skivor
2 msk ättika
6 msk vatten
4 msk strösocker

Gör så här:
Rör ihop ättika, socker och vatten. Vispa tills sockret har löst sig
Lägg de skivade rödlökarna i en skål och häll lagen över. Låt stå kallt minst en timma, men gärna över natten.



Igår hade vi kalas för Patriks mamma hemma hos oss och Patrik skötte grillen i vanlig ordning.
Flinga trimmade jag igår morse när Arvid sov, så för tillfället behöver jag inte ha hennes pälsvård på mitt dåliga samvete och det känns väldigt skönt

Kram


Inga kommentarer: